Winter Wonderland

De winter komt er aan. De perfecte gelegenheid om de tuin feestelijk aan te kleden!

Breng de herfst door met het verzamelen van eikels en dennenappels die je dan kan omtoveren tot winterkransen. Voeg kaneelstokjes toe en ruik Kerstmis voordat je binnen gaat! Wees eens brutaal en verander jouw tuin bijvoorbeeld in een grot deze winterperiode, of gebruik subtielere toetsen om een feestelijke sfeer te creëren.

Een wintertuin is niet compleet zonder verlichting. Decoreer rond je huis of schuur of plaats ze in bomen. Voor de kerstliefhebbers, investeer in decoratie zoals sleeën en rendieren. Subtielere toetsen, zoals lantaarns, in de tuin geven een feestelijke, verfijnde uitstraling.

Verleng het buitenseizoen met een nieuwe vuurkorf.

De talloze ontwerpopties zorgen ervoor dat je zeker een vuurplaats vindt die bij jouw tuinconcept past. Niet alleen een nuttige aanvulling op de tuin maar je kan bovendien ook het hele jaar door genieten. Breng de frisse nachten door onder de dekens met vrienden en familie, en laat je innerlijke kind los bij het roosteren van marshmellows op het vuur. Ook de opslag van het hout mag uitvoerig in beeld gebracht worden, dit zorgt voor extra textuur en kleur in de tuin.