Welk kunstgras kopen?

De populariteit van kunstgras is in de loop der jaren enorm toegenomen. Dit komt doordat een nieuwe generatie huiseigenaren op zoek is naar moddervrije oplossingen, zonder rommel en weinig tot geen onderhoud dat er bovendien ultrarealistisch uitziet en een zacht gevoel heeft voor huisdieren of kinderen.

Kunstgras kopen

Hier zijn een aantal zaken die je in overweging kan nemen bij het kopen van kunstgras:

- Natuurlijkheid: zoek naar kunstgras dat er natuurlijk uitziet en aanvoelt, met een mix van vezels in verschillende kleuren.

- Duurzaamheid: besteed aandacht aan het gewicht en de sterkte van het grastapijt, én het gebruikte materiaal. Kunstgras van nylon- of polypropyleenvezels gaat over het algemeen langer mee dan dat van polyestervezels.

- Ondersteuning: koop kunstgras bij een betrouwbare leverancier. Vraag naar garanties en ondersteuning bij de installatie van het kunstgras.

- Onderhoud: kunstgras heeft ook onderhoud nodig. Informeer hierover tijdens de aankoop.

Het aankoopproces bij Namgrass

Ontdek wat je moet weten aan de hand van enkele eenvoudige stappen. Bij Namgrass begeleiden we je graag van begin tot eind.

Stap 1: contacteer ons en krijg een gratis offerte

We zorgen voor een product aangepast aan jouw woning en levensstijl. Bel ons of bezoek één van de Namgrass showrooms en we plannen met plezier een gratis consult in op een tijdstip dat je uitkomt.

Stap 2: één van onze medewerkers komt ter plaatse en maakt een gratis offerte 

Een van onze vriendelijke experts komt bij je langs. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek vragen we door naar jouw levensstijl om de juiste producten uit ons assortiment te kunnen voorstellen. Bij Namgrass is er een ruime keuze kunstgras met verschillende poolhoogtes, dichtheid, kleur en ingebouwde technologie - dit omvat zachte, kindveilige en huisdiervriendelijke opties. Neem jouw wensen door met onze collega en samen gaan we op zoek naar het juiste kunstgras.

Stap 3: bij akkoord plannen we samen de werken in

Zodra je bevestigd hebt dat je tevreden bent met de graskeuze en het bijhorend prijsvoorstel plannen onze experts het project in op een datum dat jou uitkomt. Zo kan iedereen vooruit plannen en kan je de dagen aftellen tot de aanleg van het nieuwe kunstgazon.

Stap 4: ons professioneel team komt ter plaatse op de vooropgestelde data om de werken uit te voeren

Ons team komt op het afgesproken tijdstip ter plaatse om het kunstgras te leggen. We brengen het gekozen kunstgras samen met de benodigdheden mee. We zorgen voor elke fase, inclusief het verwijderen van bestaand vuil, en ook het plaatsen van een geotextiel om onkruidgroei tegen te gaan. Een ervaren team zal de basis leggen, egaliseren en boordstenen plaatsen voordat het kunstgras wordt geïnstalleerd. 

Stap 5: we nemen alle overtollige afval mee en laten de ruimte proper achter

Onze installateurs ruimen het gebied op, borstelen de tuin en verzamelen eventuele afval. Vervolgens leveren we het gazon op waardoor de plaats vlekkeloos wordt achtergelaten.

Stap 6: genieten maar...

Je hoeft enkel nog achterover te leunen en te genieten van jouw nieuwe ruimte, uitkijkend naar de onderhoudsvrije jaren die je staan te wachten. Dus haal de kinderen en huisdieren naar buiten en beleef samen plezier!

Namgrass is de leverancier en installateur van Belgisch kunstgras met de échte look en feel van natuurlijk gras. Neem vandaag nog contact op met ons team voor een gratis offerte en het kiezen van het beste kunstgras volgens jouw behoeftes. We maken het kopen van kunstgras een gemakkelijk proces, elke keer weer.