Ruime voorraad

We krijgen vaak de vraag, wat is de leveringstermijn? Op hoeveel wachttijd moet ik rekenen? Is er voldoende voorraad? Dankzij onze ruime voorraad, brengen we jullie zekerheid in uitdagende tijden. Een overzichtje...

In ons magazijn in Merelbeke bijvoorbeeld, kan je makkelijk afhalen. Namgrass Merelbeke beschikt over een aanzienlijke voorraad van + 35.000 m² aan kunstgras voor residentiële projecten, je vindt er ook de nodige accessoires zoals geotextiel, lijm en lijmband. Hou er wel rekening mee om jouw bestelling bij voorkeur minstens één dag op voorhand door te geven, op die manier kunnen we alles tijdig voorbereiden en vermijd je wachten. Uiteraard ben je ook welkom, zonder afspraak!

In ons magazijn in Aartselaar hebben we om praktische redenen enkel onze bestsellers op stock, wat toch zorgt voor een voorraad van om en bij de 10.000 m². Voor specifieke producten contacteer je ons dus best even. Zo kunnen we snel een wissel vanuit Merelbeke naar Aartselaar inplannen.

Lijkt dat onvoldoende? Dan heb je duidelijk nog geen kennis gemaakt met onze stock in de fabriek te Sint-Niklaas, daar ligt meer dan 100.000 m² kunstgras ongeduldig te wachten!

Ontdek ons kunstgras gamma

Hier bij Namgrass, als gespecialiseerde leveranciers van kunstgras, staan we garant voor het leveren en plaatsen van hoogwaardig kunstgras aan onze klanten, voor eender welk project. Al onze kunstgrassen streven naar dezelfde hoge kwaliteitsstandaard, dat betekent echter niet dat onze producten er allemaal hetzelfde uitzien. Sterker nog, we produceren een veelzijdig assortiment voor bijna alle soorten kunstgrasprojecten en budgetten.

Als je kunstgras koopt en Namgrass overweegt, vind je hier een handig overzicht per toepassing, je vindt er bovendien welke producten we aanbevelen voor jouw specifiek project.

Wil je het assortiment Namgrass kunstgras zelf ontdekken? Kom dan langs in één van onze showrooms en ontdek het ruime aanbod. Je vindt er sowieso wat je zoekt.