Nieuw jaar, nieuwe producten!

Ondanks de uitdagingen die de coronacrisis met zich mee bracht, kiezen we er bij Namgrass voor om verder te blijven innoveren. Het blijft van groot belang om verder te investeren in functie van de noden van onze klanten, om zo een optimale klantenondersteuning te bieden. Met een enthousiast team van 20 medewerkers voorzien wij elke klant van een gepaste oplossing

Zo hebben we dit jaar 2 nieuwe Namgrass producten en hebben we bovendien verbeteringen doorgevoerd aan onze bestsellers. 

Nieuwe kunstgrasproducten in 2022

Green Utopia

Ons nieuw product, Green Utopia is perfect voor degene die op zoek zijn naar een elegante uitstraling voor hun tuin. Het is luxueus, realistisch en heeft een poolhoogte van 32mm. Het ziet er niet alleen prachtig uit, de vezels zijn bovendien dicht op elkaar gestapeld om aan het 'verkeer' van een drukke familietuin te weerstaan.

Green Ariosa

Een allround geweldig uitziend, voordelig product. Met een poolhoogte van 43mm en een unieke open structuur, is dit product ontworpen om te contrasteren met enkele van onze bestaande producten door een wat wilder doch natuurlijk uiterlijk.

Verbetering bestaande collectie

We hebben naar onze klanten geluisterd en één van onze producten geüpdatet zodat het nog fantastischer wordt. 

Green Meadow

Op zoek naar een donkergroen gazon dat in staat is om het hele jaar door leuke gezinsactiviteiten te weerstaan zonder modder, maaien en minimaal onderhoud? Dan is de Green Meadow een perfecte keuze. Fijnere vezels met een nog zachter gevoel en een poolhoogte van 34mm.

Nieuw extraatje

Om onze klanten te voorzien van een milieuvriendelijk alternatief komt er ook nog een nieuw extraatje, de Ecoflex functionaliteit. Er zijn vele voordelen verbonden aan het gebruik van de Ecoflex technologie: 

De innovatieve backing versnelt en vereenvoudigt het installatieproces en zorgt bovendien dat we in de toekomst kunnen overschakelen naar 100% gerecycleerd kunstgras zonder verlies van kwaliteit of sterkte.

*Deze functie kan op aanvraag toegevoegd worden aan onze Green Ariosa.

Onze producten zijn bovendien waterdoorlatend en waterpasserend. Kortom een goede infiltratie van hemelwater wordt gegarandeerd, maar je behoudt toch het comfort van verharding. Zo bouwen we aan een duurzame toekomst met groen maar zonder wateroverlast.

 

Vraag vandaag nog gratis stalen aan en ontdek deze nieuwe kwaliteiten bij je thuis. Indien nodig komen wij graag ter plaatse voor persoonlijk advies.