Namgrass lanceert nieuwe businesslijn, Namsports

Vandaag kondigen wij met trots de oprichting van onze nieuwe business unit, NamSports aan. NamSports wordt dé expert op het gebied van hoogwaardige, circulaire kunstgrasvelden en recreatieve buitenruimtes.

Als antwoord op de groeiende vraag naar innovatieve en duurzame alternatieven voor natuurgras, brengt NamSports kleurrijke en veilige oplossingen op de markt. Onze kunstgrasvelden bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijk alternatief, maar ook een onderhoudsarme en altijd bespeelbare oplossing voor sportliefhebbers.

Wat NamSports onderscheidt, is ons streven naar duurzaamheid op alle fronten. In onze CO²-neutrale fabriek in Sint-Niklaas vervaardigen we niet alleen hoogwaardige producten, maar dragen we ook ons steentje bij aan een groenere toekomst. Circulair kunstgras van NamSports benadrukt ons engagement voor milieubewust en verantwoord ondernemen.

Dankzij ervaren specialisten in ons team, die een passie voor sport delen, garanderen wij niet alleen top kwalitatieve producten maar ook een uitstekende dienstverlening. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van unieke, op maat gemaakte sportvelden en recreatieve ruimtes die voldoen aan de hoogste normen.

NamSports ziet de mogelijkheid om de norm in de publieke sector te verhogen en heeft als missie de buitenervaring van de gemeenschap te verbeteren. Wij geloven sterk in het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl door hoogwaardige kunstgrassystemen aan te bieden die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Ontdek het verschil met NamSports, zo kunnen we samen werk maken van een kleurrijke, veilige en duurzame wereld waar iedereen van kan genieten.

Meer info via: www.namsports.be