Namgrass krijgt gouden label in duurzaamheid

Als toonaangevende kunstgrasleverancier zijn we bij Namgrass altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. We zijn dan ook verheugd aan te kondigen dat we een succesvolle beoordeling kregen van EcoVadis. Namgrass verdiende goud in de EcoVadis duurzaamheidsprijzen van 2021 en werd in de top 3% geplaatst voor de kunstgrasindustrie!

Wat is EcoVadis?

EcoVadis meet de kwaliteit van het duurzaamheidsmanagement van een organisatie. Hiervoor kijken ze naar het beleid, de acties en de resultaten rond duurzaamheid en geven ze op basis hiervan een score. Als de kwaliteit van het managementsysteem hoog genoeg is, krijgt de organisatie een medaille voor hun inspanningen. 

Duurzaamheid, als geheel

Duurzaamheid is een zeer breed en alles omvattend onderwerp, daarom is het belangrijk niet enkel op één aspect te focussen, maar naar de duurzame inspanningen als geheel te kijken.

EcoVadis kijkt hierbij naar 4 categorieën: de omgeving, het sociale aspect, het volgen van ethische procedures en de supply chain in het algemeen.

Deze 4 pijlers spelen een belangrijke rol in het Namgrass verhaal en ook in 2022 zitten we niet stil, want dan stellen we opnieuw enkele innovatieve nieuwigheden voor. 

We zijn heel blij dat we het gouden label hebben gekregen in de duurzaamheidsbeoordeling van EcoVadis. Hier bij Namgrass werken we als team ongeloofelijk hard om ervoor te zorgen dat we aan de normen voldoen en als marktleider zorgen we voor ongeëvenaarde positieve milieu inspanningen. 

Klik hier voor meer informatie over Namgrass en ons assortiment kunstgras.