Meer kunstgras in tuinen door corona

De coronacrisis heeft op alle vlakken een enorme impact. Niet alleen zijn veel bedrijfstakken deels, of geheel stil komen te liggen, de maatregelen die de regering afkondigde zorgde ervoor dat Belgen massaal thuis kwamen te zitten.

Dit is voor de meeste mensen enorm wennen omdat er ineens een heel ander ritme ontstaat. Daarnaast is het noodzakelijk, dat er creatief gedacht wordt aan een goede invulling van de tijd in de huiselijke sfeer.

Waar ouders zich nog wel weten te redden met de ontstane vrije tijd, geldt dat voor kinderen in veel mindere mate. Kinderen willen zich kunnen vermaken. Om die reden is de verkoop van bijvoorbeeld zwembaden en kunstgras enorm gestegen. Deze trend is al een aantal jaren gaande vanwege de toenemende droogte. Om tegemoet te kunnen komen aan de wens van de kinderen, zijn ouders op grote schaal op zoek, naar een geschikt tijdverdrijf in eigen tuin.
Door de aankoop van kunstgras, kunnen kinderen 365 dagen per jaar buiten vertoeven!

Groeiende vraag naar kunstgras in de tuin:
De coronacrisis en de stijgende temperatuur van de afgelopen jaren hebben de verkoop een extra impuls gegeven. Het assortiment kunstgras, is met recht uitgebreid te noemen. Niet alleen zijn er kunstgrassen beschikbaar in verschillende hoogtes en prijsklassen, er zijn ook verschillende kleurschakeringen mogelijk. Voor elk budget is er een oplossing voorhanden. Naast de financiën, is ook de beschikbare ruimte belangrijk bij een complete tuinrenovatie. Om die reden is het goed, eerst de grootte van de tuin op te meten en vervolgens op zoek te gaan naar een geschikt type kunstgras, dat goed tot zijn recht komt naast de reeds bestaande elementen zoals een tuinhuis of zwembad. Om direct van alle gemakken voorzien te zijn, kan ervoor gekozen worden, een kunstgras aan te schaffen, inclusief alle toebehoren en correcte plaatsing.

Om een goed beeld te krijgen van de diverse soorten kunstgras, is het goed op voorhand gedegen onderzoek te doen.
De showrooms van Namgrass zijn de plek bij uitstek om eens rustig rond te kijken en je nadien te laten bij staan door één van onze experts.