Kunstgras kopen

Er is een enorm aanbod in kunstgras. Het maken van een keuze is dan ook een lastige klus.

Bij het aankopen van kunstgras is het belangrijk dat je rekening houdt met de toepassing van het kunstgras. Het is noodzakelijk het juiste type kunstgras te kiezen voor een specifieke situatie.

Naast de aard van het gebruik is ook de persoonlijke voorkeur van belang, hierbij is het aan te raden fysiek in contact te komen met kunstgras en de kleurschakeringen en zachtheid te beoordelen.

Je bent steeds welkom in één van de showrooms van Namgrass.

De prijzen van kunstgras variëren van 10€/m² tot 38€/m² ex BTW.
Hier spreekt de logica voor zich: hoe hoger de prijs, hoe meer kunstgras je krijgt (poolgewicht).

De prijs hangt af van:

  • Het polymeer waaruit de vezel bestaat: polypropyleen, polyethyleen of polyamide. Deze kunststoffen zijn tevens al van in de massa voorzien van uv-stabilisatoren.

  • De hoeveelheid aangebrachte latex en het aantal voorziene vezels.

  • De hoogte van de vezel, het aantal steken per meter, de dikte van de kunstgrasvezel en de hoeveelheid latex zijn rechtevenredig met de prijs.

  • Het transport: wij bieden je onze eigen transportservice aan waarop je kunt rekenen.

  • De plaatsing: kunstgras aanleggen vereist ervaring, het is aan te raden het kunstgras te laten plaatsen door onze erkende installateurs. Het plaatsen van kunstgras neemt tijd in beslag en er moet met een hele boel rekening gehouden worden.

Een kunstgrassysteem omvat meer dan enkel de grasmat zelf. Namgrass biedt je advies met betrekking tot de volledige kunstgrasconstructie, het type grasmat, de fundering, de installatie, het onderhoud,…
Je kunt zelf kiezen wat je wenst uit te voeren of uit te besteden (voorbereidende grondwerken, installatie,…).

Kortom deskundig advies betreffende de aankoop van kunstgras is aangeraden.