Ontdek ons nieuwste product: Green Infinity

Ons nieuwe product Green Infinity is sinds deze maand beschikbaar en het mag gezegd, het is een echte topper! Perfect voor diegene die op zoek zijn naar een luxueuze en speelse uitstraling. Dit kunstgras is uitermate zacht, doch realistisch en met een poolhoogte van 50 mm, de hoogste in ons assortiment. 

Uit ons klantonderzoek, in augustus 2022 uitgevoerd, bleek dat de meest gewilde factoren bij het kopen van kunstgras waren dat het realistisch en lang moest zijn. Maar toch kwalitatief genoeg om te gebruiken in een familietuin. Onze producten voldoen standaard aan die eisen, maar we wilden een product maken dat ultrazacht en duurzaam is. In de eerste weken na de officiële release was Green Infinity goed voor meer dan 40% van de stalen die bij ons werden aangevraagd.

Green Infinity is één van de meest levendig ogende producten in het assortiment, dus als u op zoek bent naar een luxueus en speels gazon, geschikt voor leuke gezinsactiviteiten het hele jaar door zonder modder, maaien en een minimum aan onderhoud, dan is dit product dé perfecte keuze.

Vraag vandaag nog gratis stalen van Green Infinity aan en ervaar de luxe bij je thuis.