Je droomterras aanleggen én nadien onderhouden.

Een terras, da's puur genieten, aangekleed met comfortabel tuinmeubilair is een terras de ideale setting om alle zorgen aan de kant te schuiven en te genieten van je buitenomgeving.

In een tijd waarin thuiswerk en 'staycation' piekt, lijk de aanleg van een terras op vele verlanglijstjes te staan. Kies hiervoor de juiste materialen en een professionele aanleg. 

Een terras aanleggen - genieten vanuit je luie stoel met de voeten in zacht gras? Goed idee! Steeds meer gezinnen realiseren hun droomterras met kunstgras. Het grote voordeel, kunstgras heeft weinig onderhoud of zonlicht nodig. 

Een uitdagende klus? Profiteer van onze vakkennis en laat je deskundig adviseren omtrent de voorbereiding (aangepaste fundering, goede drainage en juiste helling) vooraleer je het gekozen kunstgras plaatst.

Een goede fundering is essentieel voor de aanleg van je terras. Ons team van experten en het netwerk van tuinaannemers waarmee we samen werken hecht hier heel veel belang aan. Eventuele verzakkingen worden weggewerkt en afwatering wordt aandachtig bekeken.

Laat je inspireren in onze showroom en ontdek verschillende toepassingen in verschillende stijlen en formaten!

Een terras moet opboksen tegen weer en wind. Het kan dus wel af een toe een schoonmaakbeurt gebruiken. Weet je niet goed hoe je dit best aanpakt? We staan je bij met correct advies; een geschikt onderhoudsproduct tegen mos is bijvoorbeeld Omniclear - biologisch afbreekbare mosbestrijding.