Een perfect gazon, het hele jaar door.

Kunstgras heeft een lange weg afgelegd sinds de dag dat groentewinkels de matten gebruikten om het producten op te tonen. Als gevolg hiervan wint de overstap naar kunstgras al een aantal jaren aan populariteit bij landschapsarchitecten, ontwerpers en ontwikkelaars die het gebruiken om het hele jaar door elegante, multifunctionele buitenruimtes te creëren. 

De installatie van kunstgras betekent niet alleen dat uw gazon altijd perfect zal zijn, maar ook dat de tuin veel beter bruikbaar is. Of u nu voor entertainment of meer functioneel gebruik kiest, zoals een onderhoudsarme speeltuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Als het gaat om kwaliteit, is de markt behoorlijk gevarieerd. De twee belangrijkste overwegingen zijn de kwaliteit van de vezel en de ondersteuning hiervan. Al onze producten zijn ontworpen met een specifiek garenprofiel om de veerkracht van de vezels te verbeteren. Onze grasvezels zijn verkrijgbaar in verschilende kleuren en vormen en hebben een maximale hoeveelheid UV stabilisatoren die ervoor zorgen dat onze grasmatten het meest natuurlijke uiterlijk op de markt hebben.

Ontdek onze bestsellers:
GREEN SERENITY
Weelderig, luxueus gazon met een frisse, speelse uitstraling.

GREEN CHANTELLE
Green Chantelle is ontworpen om het effect van een enigszins onregelmatige gazonstructuur na te bootsen.

GREEN MEADOW
Al onze gazons hebben een zeer realistische weergave, maar met deze variëteit zal de gelijkenis echt opvallend zijn. De Green Meadow dankt dit effect aan zijn weelderige 29mm vezels en zijn dichte, dense structuur.

We kunnen u een gratis staal van onze kunstgrassen opsturen, neem contact met ons via +32 9 336 74 01 of via namgrass.be