Een goede keuze: Stefanie's ervaring met duurzaam kunstgras van Namgrass

Een jaar na de realisatie van hun nieuwbouwwoning in Zoersel hakten Stefanie en haar man de knoop door. Hun tuin en zwembad zouden een make-over krijgen. Via hun tuinarchitect maakte het koppel kennis met kunstgras van Namgrass. Hoe beoordeelt Stefanie haar nieuwe tuin, en is kunstgras inderdaad geschikt voor rond een zwembad?

Kunstgras, een stijlvolle en slimme keuze rond het zwembad

Kunstgras wordt vaak gekozen voor rond zwembaden vanwege enkele specifieke voordelen:

Duurzaam & authentiek

Goed kwaliteitskunstgras is bestand tegen chloorwater en verbleekt niet in de zon, waardoor het een goede optie is voor het gebruik rond zwembaden.

Natuurlijke uitstraling

Kunstgras ziet er het hele jaar door groen uit, ongeacht het weer, wat kan bijdragen aan een aantrekkelijke, consistente uitstraling van de tuin.

Onderhoudsarm

Kunstgras vereist geen maaien, bemesten of sproeien, wat het onderhoud sterk vereenvoudigt. Dit kan een belangrijk voordeel zijn voor huiseigenaren zoals Stephanie die tijd en moeite willen besparen.

Veilig

Kunstgras wordt niet modderig of glad wanneer het nat is, wat de veiligheid rondom het zwembad kan verhogen. Het biedt ook een zachte ondergrond die prettig aanvoelt aan de voeten.

 

Hoe duurzaam is kunstgras van Namgrass? Dat wilde Stefanie graag vooraf uittesten. Kwestie van zeker te zijn dat haar toekomstige tuin aan haar hoge eisen zou voldoen. 'Via de website van Namgrass kan je gratis stalen aanvragen', vertelt ze, 'superhandig, want zo konden mijn man en ik alvast een eerste selectie maken.'

Kenmerken die bijdragen aan de duurzaamheid van Namgrass kunstgras

Namgrass staat bekend om de productie van hoogwaardig kunstgras dat specifiek is ontworpen voor zowel esthetische als praktische langetermijnvoordelen.

Gebruikte materialen

Namgrass gebruikt hoogwaardige synthetische vezels die UV-bestendig zijn, wat betekent dat het gras zijn kleur behoudt ondanks langdurige blootstelling aan zonlicht.

Slijtvastheid

Het kunstgras is ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, zoals veelvuldig belopen en spelende kinderen, zonder dat de vezels worden platgedrukt of uitvallen.

Milieuvriendelijkheid

Bepaalde producten van Namgrass zijn gemaakt met het oog op milieuvriendelijkheid, zoals het gebruik van recyclebare materialen en systemen voor waterdoorlatendheid.

 

Bestel vandaag een gratis stalenbox.

Dat Stefanie en haar man gratis stalen konden aanvragen via de website van Namgrass is een slimme manier om de kwaliteit en het uiterlijk van het kunstgras persoonlijk te evalueren. Door deze stalen te testen in hun eigen omgeving, konden ze beter beoordelen of het kunstgras voldeed aan hun specifieke eisen qua duurzaamheid en esthetiek, en of het geschikt zou zijn voor gebruik rond hun zwembad.

 

Ook nu de tuin aangelegd is, waardeert Stefanie het onderhoudsgemak van Namgrass kunstgras. 'Ik heb een drukke job', vertelt ze, 'Mijn vrije tijd spendeer ik liever niet aan tuinonderhoud. Met Namgrass kunstgras hoeft dat ook niet.'

Dankzij het gras staal kon Stefanie de kleur van haar toekomstige gras vooraf beoordelen bij haar thuis. 'We kozen voor de Green Envie, een kleur die uitstekend past bij onze moderne woning en zwembad.'

'Het laatste wat je wil wanneer je met je natte voeten uit een zwembad komt, is uitglijden. Met Namgrass kunstgras zit je safe.' hetgeen Stefanie nog toevoegde toen m'n vroeg naar hoe haar ervaring was met Namgrass.