Bezoek ons op Batibouw

Het ganse jaar door genieten van een piekfijn onderhouden gazon? Zet dat maar uit uw hoofd – tenzij u een tuinman onder de arm neemt. Met Namgrass hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Namgrass zorgt ervoor dat uw gazon altijd keurig in orde is ongeacht wat de kinderen, de huisdieren of het weer ook uitspoken. Handig als u op het onverwachts een tuinfeestje wil geven.

Breed gamma aan kunstgrassen
Ons kunstgrasgamma werd ontworpen voor wie houdt van comfort, luxe en een natuurlijke look.  De kunstgrasproducten van Namgrass ogen frisgroen en zorgen voor een aangename souplesse dankzij hun zeer zachte vezels.
Ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond het zwembad of een trendy dakterras. Een gazon dat zich perfect leent voor spelende kinderen en bovendien geschikt is voor intensief gebruik.
Kortom U geniet elke dag van het jaar van een prachtig gazon. Nooit meer maaien, onkruid wieden of bemesten. Extra tijd die u kan gebruiken om te genieten, gasten te ontvangen en vooral te ontstressen!

Namgrass brengt Green Envie op de markt
Gedreven door een constante innovatiedrang in combinatie met een unieke visie heeft Namgrass geleid tot de ontwikkeling van het product Green Envie.

Het gepatenteerd ellipse-vormig systeem bestaat uit een combinatie van nerven en vezels die ervoor zorgen dat het kunstgras een mat (minder reflectie van het licht), natuurlijk effect krijgt. De speciaal ontwikkelde, elastische vezels zorgen bovendien voor voldoende ondersteuning van de grasmat. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het kunstgras terug mooi opveert na intensief gebruik.

Met de luxueuze en zachte vezels van ‘Green Envie’ in symbiose met een frisgroene kleurtint creëert Namgrass de look van een perfect gemaaid gazon.  De poolhoogte van 35mm zorgt voor een uniek dense product tegen een onklopbare prijs.

Verkrijgbaar vanaf februari 2017.

Adviesverkoopprijs 30 euro/m² excl. btw.

10 jaar garantie
Tot op vandaag beschikt Namgrass, dankzij haar unieke verticale structuur en exclusieve relatie met productiepartner Sports & Leisure Group, over een uniek ‘Tuftlock’-systeem waardoor de vezels altijd mooi rechtop blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien hebben onze kunstgrassen een sterke latex backing wat extra bescherming en stevigheid geeft. Dankzij het gebruik van kwalitatieve vezels en de juiste mix van materialen kan Namgrass U een garantie bieden van 10 jaar.

Namgrass op Batibouw
Van 16 tot 26 februari vindt U Namgrass op Batibouw. Op stand 220 in hal 1 kan U kennis maken met het nieuwe, innoverende kunstgras Green Envie.
Namgrass heeft vestigingen in Aartselaar, Merelbeke en Brugge en distribueert ook kunstgras in Europa. Met één doel: het leveren en plaatsen van prachtige gazons die moeiteloos te onderhouden zijn.