Bezoek ons op Batibouw

Namgrass blijft innoveren en pakt dit jaar opnieuw uit met een nieuwe creatie!

Na de succesvolle upgrade van het product Green Touch, onder de noemer ‘Kunstgras van de nieuwste generatie’, lanceert Namgrass, in het topsegment van residentiële producten anno 2015, de Green Eclipse.

Het unieke en revolutionaire aan het product Green Eclipse is het feit dat het bestaat uit 2 vezels, namelijk een ‘S’ en ‘C’ vormige vezel. De uiterst zachte bovenlaag wordt gedragen en ondersteund door een laag van extreem veerkrachtige vezels wat de natuurlijke look ten goede komt.

Voorts zijn ook de Green Mirage en de Green Enigma de moeite waard om te komen ontdekken!

Green Mirage leent zich, met zijn zachte vezel, perfect voor tuin- en terrastoepassingen; door zijn uiterst scherpe prijs is dit kunstgras ook geschikt voor zeer grote oppervlaktes.

Na intens en uitgebreid onderzoek werd er bovendien een plusversie van de Green Meadow gelanceerd, namelijk de Green Enigma. De combinatie tussen rechte en gekrulde vezels maakt van de Green Enigma een luxeproduct waar veerkracht, puurheid en zachtheid centraal staan. Kortom ideaal voor zowel de kleinere stadstuin als de grotere oppervlaktes waar het esthetisch en natuurlijk aspect belangrijk zijn.

Aan u om deze Namgrass producten te ontdekken op Batibouw, hal 1, stand 220.