News & Events

23-01-2017

Het ganse jaar door genieten van een piekfijn onderhouden gazon? Zet dat maar uit uw hoofd – tenzij u een tuinman onder de arm neemt. Met Namgrass hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Namgrass zorgt ervoor dat uw gazon altijd keurig in orde is ongeacht wat de kinderen, de huisdieren of het weer ook uitspoken. Handig als u op het onverwachts een tuinfeestje wil geven.

Breed gamma aan kunstgrassen
Ons kunstgrasgamma werd ontworpen voor wie houdt van comfort, luxe en een natuurlijke look.  De kunstgrasproducten van Namgrass ogen frisgroen en zorgen voor een aangename souplesse dankzij hun zeer zachte vezels.
Ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond het zwembad of een trendy dakterras. Een gazon dat zich perfect leent voor spelende kinderen en bovendien geschikt is voor intensief gebruik.
Kortom U geniet elke dag van het jaar van een prachtig gazon. Nooit meer maaien, onkruid wieden of bemesten. Extra tijd die u kan gebruiken om te genieten, gasten te ontvangen en vooral te ontstressen!

Namgrass brengt Green Envie op de markt
Gedreven door een constante innovatiedrang in combinatie met een unieke visie heeft Namgrass geleid tot de ontwikkeling van het product Green Envie.

Het gepatenteerd ellipse-vormig systeem bestaat uit een combinatie van nerven en vezels die ervoor zorgen dat het kunstgras een mat (minder reflectie van het licht), natuurlijk effect krijgt. De speciaal ontwikkelde, elastische vezels zorgen bovendien voor voldoende ondersteuning van de grasmat. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het kunstgras terug mooi opveert na intensief gebruik.

Met de luxueuze en zachte vezels van ‘Green Envie’ in symbiose met een frisgroene kleurtint creëert Namgrass de look van een perfect gemaaid gazon.  De poolhoogte van 35mm zorgt voor een uniek dense product tegen een onklopbare prijs.

Verkrijgbaar vanaf februari 2017.

Adviesverkoopprijs 30 euro/m² excl. btw.

10 jaar garantie
Tot op vandaag beschikt Namgrass, dankzij haar unieke verticale structuur en exclusieve relatie met productiepartner Sports & Leisure Group, over een uniek ‘Tuftlock’-systeem waardoor de vezels altijd mooi rechtop blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien hebben onze kunstgrassen een sterke latex backing wat extra bescherming en stevigheid geeft. Dankzij het gebruik van kwalitatieve vezels en de juiste mix van materialen kan Namgrass U een garantie bieden van 10 jaar.

Namgrass op Batibouw
Van 16 tot 26 februari vindt U Namgrass op Batibouw. Op stand 220 in hal 1 kan U kennis maken met het nieuwe, innoverende kunstgras Green Envie.
Namgrass heeft vestigingen in Aartselaar, Merelbeke en Brugge en distribueert ook kunstgras in Europa. Met één doel: het leveren en plaatsen van prachtige gazons die moeiteloos te onderhouden zijn.

09-01-2017

Van 14 tot 22 januari vindt u Namgrass op Bouw & Reno. Op stand 1116 kan u kennis maken met het nieuwe, innoverende kunstgras Green Envie.

Green Envie werd uitgerust met een gepatenteerd ellipsevormig systeem dat bestaat uit een combinatie van nerven en vezels die ervoor zorgen dat het kunstgras een mat, natuurlijk effect krijgt. De speciaal ontwikkelde, elastische vezels zorgen bovendien voor voldoende ondersteuning van de grasmat. 

Kom en ontdek de Green Envie of onze andere kunstgrasproducten. Er is een nocturne voorzien op vrijdag 20/01.

28-11-2016

Op donderdag 24 november reisde het Namgrass team van België en Engeland naar de Belgische ambassade in Londen voor de 'Golden Bridge Awards'. Prestigeuze awards die uitgereikt worden aan Engelse bedrijven die zaken doen in België, en Belgische bedrijven die exporteren naar Engeland.

Een jury van vorige winnaars (zoals Brussels Airlines, Alpro, Le Pain Quotidien en Soudal), sponsors en regionaal economische attachées beoordeelden de deelnemers op hun visie in nieuwe niche markten, het zoeken naar nieuwe opportuniteiten, het innoveren op elk niveau van de cyclus en het veroveren van de Britse markt.

Tijdens de ceremonie werd Namgrass bekroond met de titel 'Best Newcomer'. Een fantastische prestatie voor ons, met speciale dank aan onze partners en klanten die ons steeds steunen.

28-10-2016

Vier jij dit jaar Kerstmis met een originele kerstboom? Op zoek naar een leuke eyecatcher die weinig ruimte vraagt? Dan is onze kerstboom in kunstgras ideaal.

De kenmerken:

- Standaard breedte: 80 cm.

- Standaard hoogte: 120 cm.

- Aan de muur te monteren.

- Dunste kerstboom ooit.

- Mooi en onderhoudsvrij.

- Tijdloos design.

- Eenvoudig op te bergen nadien.

- Verschillende kleurschakeringen.

- Vanaf 29,95 euro btw incl.

20-09-2016

Meer en meer wordt de tuin een verlengstuk van de leefruimte, een oase van rust waar de familie samenkomt.

Of het nu gaat om een grote familietuin, een knappe grasstrook rond het zwembad, een trendy dakterras of een strakke golfgreen; eindeloze mogelijkheden bieden zich aan met kunstgras.

Kom ons kunstgras gamma ontdekken op de Bis beurs, stand 1296 - hal 1! De bouwbeurs loopt van 8 t.e.m. 16 oktober, er is een nocturne voorzien op vrijdag 14 oktober.

Pages