News & Events

28-11-2016

Op donderdag 24 november reisde het Namgrass team van België en Engeland naar de Belgische ambassade in Londen voor de 'Golden Bridge Awards'. Prestigeuze awards die uitgereikt worden aan Engelse bedrijven die zaken doen in België, en Belgische bedrijven die exporteren naar Engeland.

Een jury van vorige winnaars (zoals Brussels Airlines, Alpro, Le Pain Quotidien en Soudal), sponsors en regionaal economische attachées beoordeelden de deelnemers op hun visie in nieuwe niche markten, het zoeken naar nieuwe opportuniteiten, het innoveren op elk niveau van de cyclus en het veroveren van de Britse markt.

Tijdens de ceremonie werd Namgrass bekroond met de titel 'Best Newcomer'. Een fantastische prestatie voor ons, met speciale dank aan onze partners en klanten die ons steeds steunen.

28-10-2016

Vier jij dit jaar Kerstmis met een originele kerstboom? Op zoek naar een leuke eyecatcher die weinig ruimte vraagt? Dan is onze kerstboom in kunstgras ideaal.

De kenmerken:

- Standaard breedte: 80 cm.

- Standaard hoogte: 120 cm.

- Aan de muur te monteren.

- Dunste kerstboom ooit.

- Mooi en onderhoudsvrij.

- Tijdloos design.

- Eenvoudig op te bergen nadien.

- Verschillende kleurschakeringen.

- Vanaf 29,95 euro btw incl.

20-09-2016

Meer en meer wordt de tuin een verlengstuk van de leefruimte, een oase van rust waar de familie samenkomt.

Of het nu gaat om een grote familietuin, een knappe grasstrook rond het zwembad, een trendy dakterras of een strakke golfgreen; eindeloze mogelijkheden bieden zich aan met kunstgras.

Kom ons kunstgras gamma ontdekken op de Bis beurs, stand 1296 - hal 1! De bouwbeurs loopt van 8 t.e.m. 16 oktober, er is een nocturne voorzien op vrijdag 14 oktober.

22-04-2016

Met de zomer in aantocht heeft Namgrass het drukker dan ooit! Daardoor krijgen we natuurlijk meer vragen over onze producten, de plaatsing hiervan en de algemene vormgeving van tuinen. Een van de meest gestelde vragen is “hoe haalt u het meeste uit uw kunstgras alvorens met de plaatsing van start te gaan?” Het kan best ontmoedigend zijn wanneer het de eerste keer is dat u kunstgras laat plaatsen. Hieronder volgen wat tips die u bij dit proces kunnen helpen...

Maak optimaal gebruik van uw ruimte.

U zal een beter eindresultaat behalen wanneer u voor de plaatsing voldoende aandacht schenkt aan de invulling van de ruimte.

Enkele basisprincipes bij uw tuinontwerp.

Bij een van de meest eenvoudige tuinontwerpen worden er rechte randen gecreëerd die parallel lopen met de afsluiting van de tuin. Dit voegt een moderne en minimalistische look  toe aan uw tuin, maar biedt ook meer keuzemogelijkheden qua invulling.
Indien u meer speelsheid wilt toevoegen kan u steeds opteren om aan één kant van het grasperk de hoeken af te ronden.

Een andere optie is om bij het ontwerp meer afrondingen toe te voegen waardoor de tuin groter lijkt. Indien het gras in de hoeken meer geaccentueerd wordt kan dit gebied ‘s avonds meer zonlicht opvangen waardoor dit stukje niemand ontgaat. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Overweeg de stijl van uw tuin.

Voor sommige tuinen is het kiezen van de juiste stijl relatief eenvoudig: door verder dan de afsluiting te kijken ligt het antwoord soms voor de hand. Niettemin kan de juiste stijl voor stadstuinen moeilijker te visualiseren zijn. In dit geval kiest u wat er het best voor u past. De gekozen stijl kan perfect worden aangepast aan de praktische invulling van uw tuin. Indien u tuin bijvoorbeeld aansluit op uw leefruimte zou u kunnen opteren voor een gelijkaardige stijl of thema.

Tot enkele jaren geleden dacht men dat kunstgras enkel zou passen in een moderne omgeving maar de afgelopen jaren zijn de producten zodanig geëvolueerd dat er nu een breed aanbod bestaat met tal van verschillende samenstellingen en kleuren. Dit maakt het voor u eenvoudiger een juiste keuze te maken die bovendien het best aansluit op de stijl van uw tuin alsook op uw praktische noden.

Een héél moderne tuin met een licht gekleurde bestrating en duidelijke vormen vereist een fatsoenlijk type kunstgras waarvan de vezels een hoogte hebben van 27 mm. Dit geeft een luxueus gevoel.

Een traditionelere tuin die zandsteen of tegels bevat vereist een type kunstgras met een langere vezel (32 mm). Dit geeft een meer open aanzien. Green Meadow zou hier perfect bij passen daar u in het gras kan kijken.

Indien uw tuin meer een Mediterrane look heeft opteert u best voor een lichter gekleurd product met een bredere vezel.

Namgrass heeft een ruim assortiment kunstgras waardoor u keuze genoeg heeft en dus zeker een type vindt waar u de perfecte look mee kunt creëren. Indien u nog vragen heeft, aarzel dan zeker niet en contacteer ons.

01-03-2016

Het is bijna zover... het voorjaar staat voor de deur! Tijd dus om tuinplannen te beginnen maken.

Kom langs op TuinXpo en laat je adviseren en inspireren op onze nieuwe beursstand (stand 205). De beurs loopt van vrijdag 4 t.e.m. maandag 7 maart 2016 in Kortrijk Xpo.

Pages