News & Events

01-10-2015

Interesse in kunstgras? Breng ons een bezoekje op de BIS beurs in Flanders Expo van 3 tot en met 11 oktober 2015.

Wij nodigen u graag uit op onze stand nr. 1296 in hal 1, u ontvangt er alle info en krijgt een klare kijk op de voorbereidende werken en aanleg, de kostprijs, het onderhoud,… die kunstgras van Namgrass typeren.

Kortom hét antwoord op al uw vragen, voor elke tuin- of terrastoepassing dé juiste oplossing!

08-07-2015

We gaan stilaan richting zomer, maar dat betekent niet dat we bij Namgrass al in vakantiestemming zijn. Integendeel!

Raadpleeg hier alvast onze aangepaste openingsuren:

Vestiging Merelbeke: open tijdens het bouwverlof, elke werkdag van 9u tot 16u en zaterdag van 10u tot 12u.

Vestiging Aartselaar: open tijdens het bouwverlof, maandag en donderdag gesloten, dinsdag - zaterdag van 10u tot 16u.

28-04-2015

De vraag bij uitstek ook volgens Livios. De prijs is afhankelijk van vele factoren:

Allereerst is de gewenste soort kunstgras van belang. Algemeen geldt: hoe voller de grasmat en hoe langer de vezels, hoe duurder het gras. De zachtheid van het kunstgras speelt hierbij een essentiële rol.

De aankoop van het gras is natuurlijk niet de enige kost. Er zijn ook voorbereidingswerken nodig om het kunstgras optimaal te kunnen leggen. Denk maar aan het oude gazon verwijderen, grond aanvullen, de ondergrond aanpassen,… De prijs voor dit alles is verschillend van tuin tot tuin.

Het laatste element dat de prijs bepaalt, is de plaatsing van het kunstgras. Als u dit helemaal zelf in handen neemt, kost u dit natuurlijk niets. Als onze experts het kunstgras komen plaatsen, wordt dit verrekend in de totaalprijs.

Neem zeker ook een kijkje op de website van Livios, waar we een prijs berekenden voor een tuin van 150m².

13-04-2015

Van vrijdag 17 april tot zondag 19 april zijn we te vinden op de Xterieur beurs in Waregem. Kom gerust een praatje maken met één van onze medewerkers over uw project of tuin en maak kennis met ons uitgebreid gamma aan kunstgrasproducten.
U bent welkom op stand 403 in Waregem Expo, Zuiderlaan 20 in Waregem!

18-02-2015

Namgrass blijft innoveren en pakt dit jaar opnieuw uit met een nieuwe creatie!

Na de succesvolle upgrade van het product Green Touch, onder de noemer ‘Kunstgras van de nieuwste generatie’, lanceert Namgrass, in het topsegment van residentiële producten anno 2015, de Green Eclipse.

Het unieke en revolutionaire aan het product Green Eclipse is het feit dat het bestaat uit 2 vezels, namelijk een ‘S’ en ‘C’ vormige vezel. De uiterst zachte bovenlaag wordt gedragen en ondersteund door een laag van extreem veerkrachtige vezels wat de natuurlijke look ten goede komt.

Voorts zijn ook de Green Mirage en de Green Enigma de moeite waard om te komen ontdekken!

Green Mirage leent zich, met zijn zachte vezel, perfect voor tuin- en terrastoepassingen; door zijn uiterst scherpe prijs is dit kunstgras ook geschikt voor zeer grote oppervlaktes.

Na intens en uitgebreid onderzoek werd er bovendien een plusversie van de Green Meadow gelanceerd, namelijk de Green Enigma. De combinatie tussen rechte en gekrulde vezels maakt van de Green Enigma een luxeproduct waar veerkracht, puurheid en zachtheid centraal staan. Kortom ideaal voor zowel de kleinere stadstuin als de grotere oppervlaktes waar het esthetisch en natuurlijk aspect belangrijk zijn.

Aan u om deze Namgrass producten te ontdekken op Batibouw, hal 1, stand 220.