News & Events

20-09-2016

Meer en meer wordt de tuin een verlengstuk van de leefruimte, een oase van rust waar de familie samenkomt.

Of het nu gaat om een grote familietuin, een knappe grasstrook rond het zwembad, een trendy dakterras of een strakke golfgreen; eindeloze mogelijkheden bieden zich aan met kunstgras.

Kom ons kunstgras gamma ontdekken op de Bis beurs, stand 1296 - hal 1! De bouwbeurs loopt van 8 t.e.m. 16 oktober, er is een nocturne voorzien op vrijdag 14 oktober.

22-04-2016

Met de zomer in aantocht heeft Namgrass het drukker dan ooit! Daardoor krijgen we natuurlijk meer vragen over onze producten, de plaatsing hiervan en de algemene vormgeving van tuinen. Een van de meest gestelde vragen is “hoe haalt u het meeste uit uw kunstgras alvorens met de plaatsing van start te gaan?” Het kan best ontmoedigend zijn wanneer het de eerste keer is dat u kunstgras laat plaatsen. Hieronder volgen wat tips die u bij dit proces kunnen helpen...

Maak optimaal gebruik van uw ruimte.

U zal een beter eindresultaat behalen wanneer u voor de plaatsing voldoende aandacht schenkt aan de invulling van de ruimte.

Enkele basisprincipes bij uw tuinontwerp.

Bij een van de meest eenvoudige tuinontwerpen worden er rechte randen gecreëerd die parallel lopen met de afsluiting van de tuin. Dit voegt een moderne en minimalistische look  toe aan uw tuin, maar biedt ook meer keuzemogelijkheden qua invulling.
Indien u meer speelsheid wilt toevoegen kan u steeds opteren om aan één kant van het grasperk de hoeken af te ronden.

Een andere optie is om bij het ontwerp meer afrondingen toe te voegen waardoor de tuin groter lijkt. Indien het gras in de hoeken meer geaccentueerd wordt kan dit gebied ‘s avonds meer zonlicht opvangen waardoor dit stukje niemand ontgaat. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Overweeg de stijl van uw tuin.

Voor sommige tuinen is het kiezen van de juiste stijl relatief eenvoudig: door verder dan de afsluiting te kijken ligt het antwoord soms voor de hand. Niettemin kan de juiste stijl voor stadstuinen moeilijker te visualiseren zijn. In dit geval kiest u wat er het best voor u past. De gekozen stijl kan perfect worden aangepast aan de praktische invulling van uw tuin. Indien u tuin bijvoorbeeld aansluit op uw leefruimte zou u kunnen opteren voor een gelijkaardige stijl of thema.

Tot enkele jaren geleden dacht men dat kunstgras enkel zou passen in een moderne omgeving maar de afgelopen jaren zijn de producten zodanig geëvolueerd dat er nu een breed aanbod bestaat met tal van verschillende samenstellingen en kleuren. Dit maakt het voor u eenvoudiger een juiste keuze te maken die bovendien het best aansluit op de stijl van uw tuin alsook op uw praktische noden.

Een héél moderne tuin met een licht gekleurde bestrating en duidelijke vormen vereist een fatsoenlijk type kunstgras waarvan de vezels een hoogte hebben van 27 mm. Dit geeft een luxueus gevoel.

Een traditionelere tuin die zandsteen of tegels bevat vereist een type kunstgras met een langere vezel (32 mm). Dit geeft een meer open aanzien. Green Meadow zou hier perfect bij passen daar u in het gras kan kijken.

Indien uw tuin meer een Mediterrane look heeft opteert u best voor een lichter gekleurd product met een bredere vezel.

Namgrass heeft een ruim assortiment kunstgras waardoor u keuze genoeg heeft en dus zeker een type vindt waar u de perfecte look mee kunt creëren. Indien u nog vragen heeft, aarzel dan zeker niet en contacteer ons.

01-03-2016

Het is bijna zover... het voorjaar staat voor de deur! Tijd dus om tuinplannen te beginnen maken.

Kom langs op TuinXpo en laat je adviseren en inspireren op onze nieuwe beursstand (stand 205). De beurs loopt van vrijdag 4 t.e.m. maandag 7 maart 2016 in Kortrijk Xpo.

15-01-2016

Na een bezoek aan de Namgrass kunstgras stand op Batibouw, bent u in één klap op de hoogte van de innovaties in de wereld van duurzaam kunstgras!

Op de stand presenteren we u graag onze nieuwkomer Green Motion. Het product met een maximale prijs-kwaliteitverhouding zonder in te boeten aan echtheid of duurzaamheid.

Aan u om Namgrass te ontdekken op Batibouw, hal 1, stand 220. De beurs loopt van zaterdag 27 februari t.e.m. zondag 6 maart 2016. Nocturnes op dinsdag 1 en donderdag 3 maart.

05-01-2016

Vanaf 9 januari 2016 kan u ons vinden op de Bouw & Reno beurs, de bouw- en renovatiebeurs van 9 tot 17 januari in Antwerp Expo.

Op vrijdag 15 januari is de beurs open tot 22u. Mis de nocturne niet!

Wij staan in hal 1 op stand 1108 - u kan er terecht voor tips en advies omtrent de aanleg van kunstgras.

Wij hopen u op deze beurs te mogen verwelkomen.

Pages