Kunstgras prijzen

De kunstgras prijzen van Namgrass variëren al naargelang de eigenschappen van de grasmatten. Elk type heeft zijn unieke kenmerken, waardoor het interessant is om de verschillende kunstgrassen te vergelijken met het doel dat u voor ogen heeft. Er zijn immers kunstgras soorten die zich beter lenen als ondergrond voor dakterrassen, speeltuinen of sportterreinen.

Namgrass kunstgras is al beschikbaar vanaf €11,50m² en is verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed. Heeft u nog vragen over de prijs van uw kunstgras project? Kunstgras kopen? Aarzel dan niet om onze kunstgrasspecialisten te contacteren.

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Overzicht van onze kunstgras prijzen

Green Enigma

€39.00m²

Green Enigma kunstgras, dé innovatie van 2014, werd na uitgebreid research geproduceerd met de meest vooruitstrevende technologie.

Green Touch

€37.00m²

Green Touch kunstgras. Met een hoogte van 36mm, een mengeling van verschillende groentinten en een specifiek ontwikkelde, gekroesde nylon kunstgrasvezel, is het Green Touch kunstgras ongetwijfeld even natuurlijk te noemen als natuurgras.

Green Eclipse

€33.00m²

Green Eclipse –kunstgras van de nieuwste generatie in het topsegment van residentiële producten– nog nooit heeft een product er zo realistisch uitgezien en zo echt aangevoeld. Bovendien is dit product uiterst veerkrachtig.

Green Meadow

€30.00m²

Green Meadow kunstgras. Met een hoogte van 33mm, een mengeling van rechte en gekrulde, zachte en uiterst realistische vezels, is Green Meadow ontworpen om het effect van een licht onregelmatige gazontextuur na te bootsen.

Green Ascari

€26.00m²

Green Ascari kunstgras. Met zijn hoogte van 25mm ziet Green Ascari kunstgras er niet alleen echt uit, het is bovendien het ideale kunstgras voor gazons en dakterrassen.

Green Mirage

€24.00m²

Green Mirage kunstgras. Met een hoogte van 26mm, een mengeling van rechte en gekrulde, zachte en uiterst realistische natuurgrasvezels, is Green Mirage ontworpen om het effect van een licht onregelmatige gazontextuur na te bootsen.

Green Chantelle

€24.00m²

Green Chantelle kunstgras. Met een hoogte van 26mm, een mengeling van rechte en gekrulde, zachte en uiterst realistische vezels, is Green Chantelle ontworpen om het effect van een licht onregelmatige gazontextuur na te bootsen.

Green Play

€20.50m²

Green Play kunstgras. Met zijn hoogte van 20mm en zijn compact gekrulde vezels, is de Green Play een duurzaam kunstgras uitermate bestand tegen extreme omstandigheden. Het is geschikt voor speeltuinen, dakterrassen, tuinen, .. maar ook voor commerciële omgevingen.

Green Vision

€18.00m²

Green Vision kunstgras. Met een totale hoogte van 30 mm en ontwikkeld met de modernste vezeltechnologie.

Green Bliss

€16.00m²

Green Bliss kunstgras. Een nieuwe hoogwaardige kunstgraskwaliteit, als low-budget product in ons assortiment.

Green Basic

€9.50m²

Green Basic kunstgras. Een eenvoudige naam betekent niet noodzakelijk een eenvoudig kunstgrasproduct.

Ascari Blauw

€29.50m²

Ascari Blauw kunstgras. Met zijn hoogte van 25mm heeft Ascari Blauw kunstgras een speciale look, het is bovendien het ideale buitentapijt voor wie op zoek is naar iets trendy en vernieuwend.

Ascari Bruin

€29.50m²

Ascari Bruin kunstgras. Waan je in de grenzeloze trendy wereld van Ascari Bruin waarin dit originele buitentapijt dienst doet als hip accessoire.

Ascari Grijs

€29.50m²

Ascari Grijs kunstgras. Met zijn hoogte van 25mm is Ascari Grijs kunstgras geschikt voor zowel binnen als buiten. Een speciale mix van twee grijstinten, maken van dit kunstgrastype een uniek, trendy en vernieuwend product.

Ascari Groen

€29.50m²

Ascari Groen kunstgras. Met zijn hoogte van 25mm ziet Ascari Groen kunstgras er niet alleen echt uit, het is bovendien het ideale kunstgras voor gazons en dakterrassen. Ontdek ook de grote variatie aan andere kleuren verkrijgbaar in ons 'Living Colours' gamma.

Ascari Rood

€29.50m²

Ascari Rood kunstgras. Met zijn hoogte van 25mm en felrode tint is Ascari Rood kunstgras de opvaller in het gamma Living Colours. Opvallend, kleurrijk, modern, .. kortom voor wie graag uitdagend en vooruitdenkend met interieur en exterieur bezig is.

Ascari Wit

€29.50m²

Ascari Wit kunstgras ziet er niet enkel strak uit ondanks de sneeuwwitte kleur, met zijn hoogte van 25mm en unieke look, is het bovendien het ideale buitentapijt voor wie op zoek is naar een oase van rust met een vleugje design.

Ascari Zwart

€29.50m²

Ascari Zwart kunstgras heeft een poolhoogte van 25mm, kan dienst doen voor zowel indoor als outdoor toepassingen, voor privé alsook evenementieel gebruik. Kortom, een prachtig product die in elke toepassing wel een mogelijkheid zal vinden.

Prachtig resultaat!

Voor mijn dakterras heb ik gekozen voor Namgrass kunstgras, waarbij de keuze op Green Meadow is gevallen. Voordien had ik wat twijfels of kunstgras wel aangenaam was om op te wandelen, maar het leek net echt gras! Zalig om in blote voeten op te lopen. Verder heeft het beperkte onderhoud mij over de streep getrokken.

4 / 5
Dean Vanhaeren